Організація та впровадження діяльності комп'ютерного клубу

Даний бізнес-план являє собою проект організації комп'ютерного клубу «Віртал» за адресою: м. Іллінці вул. Леніна 45. Специфічною рисою планованого клубу буде наявність доступу в Інтернет і користування іграми. Проектований клуб буде мати 10 потужних комп'ютерів, обладнаних 256-мегабайтовими відео картами, модемами.

У клубі будуть працювати висококваліфіковані адміністратори, а також охоронці, які будуть забезпечувати безпеку клієнтів і майна клубу.

Аналіз ринку показав, що знаходження поруч із клубом навчального закладу: Іллінецький Аграрний коледж, повинен забезпечити величезний попит на пропоновані клубом послуги.

Для реалізації проекту планується взяти кредит у Банку «Приват Банк» у розмірі 60000 грн. строком на 2 роки під 18% річних.

Передбачуваний клуб має широкі перспективи. У випадку стабільного одержання запланованого прибутку вже через кілька років він буде мати можливість відкрити свої філії.


    Інші статті по менеджменту

    Основи управлінського консультування
    Управлінське консультування - це професійна діяльність, яка полягає у наданні незалежних і об'єктивних порад та технічної допомоги кваліфікованими спеціалістами фірмам, організаціям, ок ...

    Менеджмент та система управління
    Теоретична частина Економічні методи управління. Це система прийомів і способів впливу на виконавців за допомогою конкретного порівняння витрат і результатів (матеріальне стимулювання і санкції, фін ...

    Управління рухом кадрів на підприємстві в умовах становлення ринку праці (на підприємстві ВАТ Метелиця м. Дніпродзержинськ)
    Тема моєї курсової роботи "Управління рухом кадрів на підприємстві в умовах становлення ринку". Дана тема стає сьогодні украй актуальною в умовах дефіциту професіоналів на дуже ...

    Розділи